Buitenaardse communicatie

 
 
Hoe verloopt de communicatie van/met en tussen Buitenaardsen?

Daar kunnen we heel snel en simpel op antwoorden: we hebben geen idee!
Zelfs de bekendste zoeker naar buitenaards leven en signalen vanuit de ruimte; Seti geeft zelf op de site aan dat ze eigenlijk niet weten naar WAT voor signaal ze zoeken. Waarschijnlijk weten ze pas wat een signaal is, als ze het ook daadwerkelijk ontvangen.

Communicatie

Wanneer eenmaal bekend is hoe die communicatie verloopt, dan zal het rijtje; Nederlands, Frans, Duits, Spaans, enz. al snel worden aangevuld met Buitenaards....
We hebben natuurlijk wel een paar aanwijzingen en ideeŽn in de vorm van indirecte communicatie zoals wij die hier op aarde ook kennen; de piramiden, paaseiland, Hunebedden enz.

Directe communicatie zal echter en waarschijnlijk plaatsvinden via telepathische interactie. Om die reden zoekt Buitenaards.nl overigens naar Vertalers.
Wanneer u aanvullende ideeŽn heeft, of iets kwijt wilt over communicatie met Buitenaardsen, dan kunt u altijd contact met ons op via het Contactformulier.
Mocht je een mooie buitenaardse tegen het lijf lopen en je kan haar niet verstaan: kijk dan voor een cursus lichaamstaal op www.lichaamstaalcoach.nl.

 
 

*