Ben jij Buitenaards?

 
 
Minder dan 50 punten:

 

Oeps. Bijna het totale ongeloof. In ieder geval ben je wel een klein beetje geinteresseerd in het buitenaardse leven, anders zou je bijvoorbeeld nooit aan deze test hebben meegedaan.
Het is van belang dat je wat meer voor onbekende situaties open gaat staan. Waarbij je moet opletten dat je niet altijd jouw mening op de voorgrond zet en je mening aan anderen opdringt.
Soms kan het nuttig zijn om bepaalde zaken te overwegen, ook al ben je het er niet mee eens.
Dit kan uiteindelijk leiden tot een bredere horizon.


51 / 125 punten:

Jouw persoonlijkheid heeft op bepaalde vlakken nogal wat overeenkomsten met de grootste groep van testpersonen, die model stonden voor deze test. Op dit moment sta je open voor mogelijkheden die in de huidige maatschappij nog onvoorstelbaar worden geacht.
Daarnaast wil je eigenlijk nog niet denken aan wat de gevolgen kunnen zijn in jouw eigen leven, wanneer het bestaan van buitenaards leven wordt bevestigd door feiten en de gevestigde orde.


 


126 / 200 punten:

Mensen die dit niveau hebben bereikt, staan absoluut open voor mogelijkheden die in de huidige maatschappij nog onvoorstelbaar worden geacht.
Daarnaast is het heel goed mogelijk dat je zelf ook daadwerkelijk een buitenaards wezen bent!
Mocht je overtuigd zijn van buitenaards leven, dan willen wij je graag uitnodigen om even je mening te geven en een boodschap achter te laten in het Gastenboek.
Ben je zelf absoluut overtuigd van het feit dat je een buitenaards wezen bent, neem dan even contact op met de redactie van Buitenaards.nl, we vliegen graag even een rondje mee in de UFO.


 
 


 
 

Geschrokken van de uitslag?

 
 

*